درمان به موقع در نجات جان بیماران مشکوک به تب کریمه کنگو بسیار مهم است
🔴شناسایی یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در سیرجان
درمان به موقع، بسیار مهم است
بیماران باید در صورت مشاهده اولین علامت، به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند
در صورت مشاهده کنه، به هیچ عنوان آن را له نکنید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان؛ یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در سیرجان شناسایی شد و تحت درمان قرار گرفت.
دکتر محمد موقری پور در این رابطه گفت: طی روزهای گذشته، فردی که اقدام به ذبح و قصابی دام کرده و پس از گزش کنه، دچار علایم شده بود به اورژانس بیمارستان دکتر غرضی سیرجان مراجعه کرده و پس از مثبت شدن نتیجه آزمایش کریمه کنگو، بستری و پس از طی دوره درمان بهبود یافته و مرخص شد.
وی با تأیید این نکته که درمان به موقع در نجات جان بیماران مشکوک به تب کریمه کنگو بسیار مهم است افزود: موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در کشور در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته به همین دلیل ذبح دام در معابر عمومی و منازل ممنوع است و فقط در مراکز بهداشتی کشتارگاهها باید ذبح دام انجام شود.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: گوشت دام ذبح شده باید حداقل برای ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود و توصیه میکنیم، جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود. توصیه اکید میشود مردم از مصرف جگر خام خودداری کنند.
شایان ذکر است در طول سال ۱۴۰۰ و در سیرجان، تعداد ۳ نفر مشکوک به تب کریمه کنگو بودند که تست تمامی آن ها منفی شد ولی امسال و تا به امروز در سیرجان؛ یک نفر با تست مثبت تب کریمه، یک نفر با تست منفی و یک نفر نیز منتظر جواب تست، شناسایی شده اند.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.